12. helmikuuta 2016

Illalla savu näyttää puhtaammalta ja tuuli kuuluu paremmin

 photo uv4_zpsqvnhpaxh.jpg photo uv5_zpsqo6cxcky.jpg photo tytoumlt_zpsisqcxoio.jpg photo uv2_zpsa95jkedp.jpg photo uv8_zpsap0atdn0.jpg photo uv7_zpsr39mg7fi.jpg photo uv3_zpsz7hmumfd.jpg photo uv6_zpsev6w3pwz.jpg photo uv_zpsgz8aqrzh.jpg

Oli vuodenvaihde ja lämmin olo punaviinistä, näistä tyypeistä ja yhteisestä kepeydestä ja onnesta. Ulos mentäessä piti vielä kääriytyä kaikkeen lämpimään ja pehmoiseen, ja kaksi minuuttia yli puolenyön juostiin oopperan edestä valoissa seisovaan taksiin noutamaan vara-avaimia. Nauratti se ja nauratti kaikki. Viideltä aamulla neuvoin ruotsinkielisen tytön museokadulle ja tuntematon mies tuli liian lähelle kasvojani laulamaan jotain, mitä en nyt enää muista, toivotti hyvää uutta vuotta ja poistui.

Uuden vuoden -ennustukset lupasivat ainakin seikkailuja tälle vuodelle ja nyt tiedän muulin olevan hevosen ja aasin risteytys.

Kaipaan tampereelle. Ja kevättä.

2 kommenttia:

 1. Niin kovin ihana blogi, tunteikkaita kuvia ja ihanaa tekstiä, tykkään tykkään paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos ihan hurjasti! Oon kauhean surullinen, että en jotenkin löydä aikaa tai niin paljon inspiraatiotakaan tälle enää, mutta ehkä saan tästä kiinni vielä.

   Poista