2. kesäkuuta 2015

Pienin sisko rakastaa aina eniten kaikkea sitä, minkä jokainen kasvaessaan kadottaa

 photo 3_zpsfjsk9wav.jpg  photo miu3_zpscdz3vrfw.jpg  photo miu_zps8r4xqgii.jpg  photo 1_zpsun6ocnuu.jpg  photo miu2_zpstvhakyyl.jpg  photo 2_zpsjpeofxkv.jpg  photo mau3_zpscnmckbbd.jpg  photo mau2_zpsafowkfnn.jpg  photo mau_zps7bqnbad7.jpg  photo miu4_zpsuzimtzi8.jpg

Ajattelin: käyn nopeasti muokkaamassa kuvia ja jakamassa juttuja ja menen nukkumaan. Tapahtui: avasin facebookin ja hippityttöni linkkasi videon, jossa valmistettiin uppopaistettua voita. Sitten katsoin, miten valmistetaan jättimäiset reeses ja snickers. Ja eksyin tumblriin, mutta pääsin kuin pääsinkin tänne asti.

Viime päivinä on ollut paljon hymyilyttäviä ihmiskohtaamisia. On ollut ystäviä jakamassa ylioppilashumua ja kesänaloitusseikkailuja, ihastuttava myyjä vaatekaupassa ja hyvää päivänjatkoa toivottava kassapoika K-marketissa, josta ostin täydellisen ananaksen ja marinoitua tofua. Suloinen tyttö myös piti ovea auki parkkihalliin mentäessä ja tuntuu hyvältä huomata miten paljon kaunista maailmassa on kun muistaa vaan avata silmänsä.  Tuntuu myös hyvältä kun ympärillä on niin paljon kauniita ihmisiä, jotka saavat olon kepeäksi ja poskipäät kipeiksi.

4 kommenttia: