12. toukokuuta 2015

Ja pidänkin siitä huolen, että lasini viini täyttää

 photo koumlpis15_zpsfvwqoga3.jpg photo koumlpis12_zpskf7xqi7w.jpg photo koumlpis14_zpsc9qcwb8f.jpg photo koumlpis13_zpsxygnkdaf.jpg photo koumlpis6_zpsdedcemto.jpg photo koumlpis_zpspolnp8ek.jpg photo koumlpis10_zpsgsybr4z2.jpg photo koumlpis4_zpsdwnzirbp.jpg photo koumlpis8_zpsstz7wob4.jpg photo koumlpis9_zpsgxyi6ysc.jpg photo koumlpis16_zpswu2rukki.jpg photo koumlpis11_zps6jdl2bj0.jpg photo koumlpis2_zpssioubiph.jpg photo koumlpis3_zpsgltxe4um.jpg photo koumlpis5_zpsqsrut03q.jpg

Karkasin kaupunkiin, jossa syreenit sekä kirsikkapuut kukkivat ja ihmiset hymyilivät silmiin katsottaessa. Seikkailin pakahduttavan kauniiden talojen seassa ja menin minne mieli teki ja se tuntui niin  v a p a u t t a v a l t a. Yhtäkkiä oli niin helppo hengittää ja keskittyä vaan olemiseen ja siihen hetkeen. Lausuin kaikki sanat liian ruotsalaisittain ja hämmennyin kun tanskaksi ne kuulostivatkin ihan joltain muulta, nauratti. En ymmärrä miten niin moni tuntuu pelkäävän yksin reissaamista, koska itse en ainakaan osaa keksiä pienintäkään negatiivista asiaa viime viikosta. Sain seistä auringonlaskussa tasan niin pitkään kuin tahdoin ja istua ravintolassa puolitoista tuntia katsomassa vaihtuvia naamoja ja piirtämässä kukkia päiväkirjan sivuille ilman, että kukaan oli sanomassa mihinkään vastaan. Kakkupalatkin sain syödä ihan itse.

9 kommenttia:

 1. Täysin samaa mieltä yksinmatkustamisesta. Parasta. Itsekin olen matkannut yksin Kööpenhaminaan ja päädyin mm. istumaan läpi yön kapakkaan tuntemattomien kanssa. Vapaus on tehdä mitä tahtoo ja miten tahtoo.

  Suloinen Köpis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih kuulostaa ihan äärimmäisen hyvältä!! Miu, oodi yksinmatkustelulle

   Poista
 2. Millä linssillä toi kuva missä istut (viimisimpinä) on otettu? Se on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan kittiputki, mutta mulla on siihen sellanen laajakulmalisäketsydeemi! Kiitos, hih

   Poista
 3. Hei ihan liian laittoman ihania kuvia ja fiilistä ja seikkailua näissä! <3 Mäkin haluan jonnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi ihana Renja!! K i i t o s, ihanaa et se välittyy <3

   Poista
  2. Ja sun pitää lähteä seikkailuun!!

   Poista