20. maaliskuuta 2015

Tyhjennä mielesi, edes hetkeksi

 photo oulu8_zpsofkllhcq.jpg photo oulu4_zpsdhk9jq2y.jpg photo oulu_zpsua3cvlkz.jpg photo oulu6_zpsoausi2en.jpg photo oulu9_zpssrdwxs1c.jpg photo oulu7_zpsgq20lb4g.jpg photo oulu5_zpsfgedbugy.jpg photo oulu3_zps6rzs9rbk.jpg

Silloin, kun tiet olivat vielä liukastelukunnossa ja sormet uhkasivat kohmettua ilman lapasia, istuin kahdeksan tuntia yöbussissa ja heräsin melkein-auringonnousuisessa Oulussa. Söin aamupalaa kaunislattiaisessa kahvilassa ja kuuntelin keskusteluja työpäivistä ja kuulin monet hyvät huomenet (hyvän huomenen toivottaminen tuntuu aina jotenkin ihan erityisen hyvältä). Loppuviikonlopun vietinkin rakkaiden tyyppien kanssa naureskellen ja lojuen. Tuntui niin hyvältä ja puutalojen keskellä kävely teki olon hirmu kotoisaksi. Ei ehditty kierrätyskeskukseen, mutta ainakin katsoin jäistä merta ja söin mahan täyteen pannukakkua.

4 kommenttia:

 1. oooh, kävitkö mahdollisesti bisketissä? siellä on kauniit lattiat. ja hassua, että olet ollut siellä missä minä joskus. tai siis, eihän sen nyt mitenkään kovin hassua pitäisi olla, varsin mahdollista oikeastaan, mutta silti. olisin hymyillyt sinulle nurkkapöydästä, jos olisin sieltä itseni löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voii juurikin siellä!! oli ihanimmat lattiat voi hitsi. ja tiedätkö ajattelin sua kun istuin siellä ja muutenki liikuskellessani ympäriinsä, että miten söpöä olis ollut vaan kohdata jossain ja hymyillä!

   Poista
 2. yksi asia tässä rakkaassa kotikaupungissa on todellakin kauniit kahvilat! rakastan sitä miten kirjoitat niin kovin kauniisti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi no sietääkin rakastaa niitä!! ja oioi kiitos hurjana :>

   Poista