30. maaliskuuta 2014

"Ja eräänä päivänä hänen sydämensä kertoi olevansa onnellinen"

  photo keuruu2_zpsc6ab82da.jpg photo keuruu5_zps04830394.jpg photo keuruu4_zps119b39b8.jpg photo keuruu3_zpsfebc8168.jpg

Keuruu tosin on paikka, jossa sydän on aina onnellinen. Mieli myös. Oli kaksi tähdenlentoa, joista toinen pitempi kuin koskaan, toiveita, elokuviaelokuviaelokuvia, herkkuja ja ihania, kaivattuja tyttöjä.

Vietin myös hetken Tampereella ja on uskomatonta miten koko kaupunki vaan tuntuu kerrasta toiseen, vuodenajasta riippumatta niin hyvältä. Kevät-Tampere on yksi lemppareista kun aurinko paistaa talojen seiniin, kaikki onnellistuttaa ja istutaan rannassa heittelemässä leipiä veteen, nauramassa elämälle ja suunnittelemassa kesäseikkailuja. Voisinpa vaan jäädä sinne, niin ei tarvitsisi aina lähteä pois ja kaivata takaisin.

4 kommenttia:

 1. Voi, harmi kun ei törmätty tampereen keväässä! Oli aivan hurjan ihana viikonloppu, rakkautta ja hymyjä ja metsäretkiä ja katusoittelua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voioi niinpä! tosin olin vain eilen ihan pari tuntia kun vaihdoin junaa. mutta vitsi että onnellistutti niin kun pääsi rautatieasemalta ulos ja sitten vaan seikkailtiin henun ja jamalaisen kanssa tiemme kosken rantaan ja voih.

   Purr miten omasi kuulostaa myös hirmu onnelliselta! mutta eiköhän jenni-typyn kanssa tulla sinne tässä pian joskus, hih <3 (vitsi miten kaipaan katusoittelua)

   Poista