7. maaliskuuta 2014

Aamu piirtää sun ääriviivat pystyyn jääneisiin seiniin

 photo kaunispaumlivauml_zpsb5354f18.jpg photo kaunispaumlvauml3_zps8e531f72.jpg photo kaunispaumlivauml2_zps886846bc.jpg

Pidän ihmisistä taidenäyttelyissä. Siitä kun voi huoleti sanoa vieressä seisovalle "en käsitä miten kauniita nämä on. kehyksiään myöten" ja kun se toinen vastaa hymyillen "no nimenomaan ja valaistukset ja yksinkertaisuus myös". On ihana antaa itsensä vain upota kuviin, siihen kauneuteen ja auringonsäteisiin kattoikkunasta. Pieni lapsi tunnisti vanhan radion valokuvassa vanhaksi radioksi ja hymyilytti.

Tänään oli kamalaa ja sitten näinkin ystävää, jota en ollut nähnyt kahteen vuoteen ja oli onnellista huomata miten se toinen tuntui ihan yhtä tutulta kuin silloin. Törmäsin myös hippityttööni ja yhtäkkiä mikään ei enää ollutkaan kamalaa.

Keskiviikkona ostin kauneimman teepannun ja kauneimpia kiiltokuvia ja nyt tahtoisin vain kirjoittaa kirjeitä ja nukkua.

6 kommenttia:

 1. Oi, kirjeiden kirjoittaminen on kaunista.

  Sinun blogisi myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih niin on ja hurjan ihanaa myös!
   Mhihi, kiitos kovasti :>

   Poista
 2. Sinä olet ihana. Kerroin törmäämisestä peikolle ja sitten muistin asioita joita olisin halunnut sanoa sulle, mutta se oli niin häkellyttävä vahinkotapaaminen etten hoksannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sinä myös! Voi olisi hurjana juttuja joita olisin tahtonut sanoa, mutta olin ihan häkeltynyt itekin ja vaan että oioi tyttöseni, kun en mitenkään olisi osannut uskoa kohtaavani sua siellä! Hih, voi meitä. Onneksi juttuja voi kertoa muulloinkin :--) pus

   Poista
 3. voi miten ihanalta näyttää tuo näyttely ! saanko udella missä/mikä se on ? :- )
  kirjeet on niin ihania, olisi kivaa kirjoitella ja saada niitä enemmänkin ! hihiii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi se oli semmoisen esko männikön valokuvanäyttely helsingin taidehallissa, mutta valitettavasti loppui jo höh! mutta vitsi se oli ihan uskomattoman hyvä!

   ja mhihii kirjeet on ihanimpia ja voi kun niitä itsekin saisi enemmän! miu

   Poista