7. helmikuuta 2014

Tuolin alla kertaan kirjoittaakseni sen muistiin

 photo to_zps6fbcce93.jpg photo to6_zps55655fe6.jpg photo to2_zps37a2a2a3.jpg photo Picture0691_zpsf169b036.jpg photo to4_zps6b04912e.jpg photo to3_zpsc9dc7c63.jpg photo to5_zpsd3a76e8b.jpg

Eilen vierailtiin mm. etelä-afrikassa, palmujen katveessa, lummehuoneessa ja oi niin ihanassa kahvilassa, joka sijaitsi metrin kadun alapuolella. Tänään kävelin ne samat porrasaskelmat siihen samaan kahvilaan hippityttöni kanssa ja mietin vain miten olinkaan kaivannut tuota tyttöä edessäni (ja sitä miten ihanaa että helsingissä on kahvila josta saa tuoretta inkivääriteetä). Tänään olo on aika kuulas ja tahtoisin vadelmahilloa.

(hymyilyttää paljon: hurjistuttavan miellyttävä ihmiskohtaaminen ja se, että kaupasta sai ostaa hedelmät paperipussiin)

10 kommenttia:

 1. alimman kuvan punahiuksinen näyttää tutulta. mutta ei varmaan kuitenkaan oikeasti ole. mun silmiin vaan kaikki punahiuksiset tytöt on yksi ja sama tyyppi kunnes toisin todistetaan. tää on joku Juttu.

  tykkään tän merkinnän otsikosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on semmoinen mira, jolla on koira ja kissanpentu ja suloinen ääni! mut se on kummaa kun on joku semmoi yksi (ulkonäkö)piirre ihmisissä ja sitten ne kaikki näyttää omissa silmissä ihan samalta aina. hih

   ennen kuin olen liian kännissä tajutakseni mitään (miksei kommenteissa voi kursivoida tekstiä) (mutta niin mäkin pidän, helenasta kans. aika palon)

   Poista
 2. ihana minja toi sun omakuva on mieletön! mä oon töissä kaupassa missä saa hedelmät ja leivät paperipusseissa ja se on ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ihana elli kiitos! mhihi. ja oioioi siitä tulee niin semmoi olo että tahtoo vaan ostaa kaikki hedelmät kotiin kun ne saa paperipusseihin!

   Poista
 3. Täällä saa melkein kaikissa kaupoissa (joissa minä käyn) hedelmät paperipussiin. Se on parasta.

  Sitten kotona samoihin paperipusseihin voi pakata biojätteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oih saispa täälläkin edes melkein kaikissa kaupoissa hedelmät paperipusseihin! tai mieluusti kaiken. ja miten kätevää käyttää niitä biojätteen pusseina sitten!

   Poista
 4. voi oletpas sinä hurmaava leidi ja voi miten haluaisin nyt helsinkiin täältä tampereen yksinäisyydestä. vaikka ehkä helsingissäkin olisi yksinäistä, en tiedä ! se on silti tuntematon ja siksi niin kiinnostava, hih

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. purr sinä ihanainen! ja voioi tule tänne tule, voidaan jeminan kanssa viedä sut juomaan inkivääriteetä ja kierrättää kauniilla kaduilla, hih

   Poista
 5. Jee, hieno kuva mun vadelmasmoothiesta, saanko lainata? :)

  VastaaPoista