12. helmikuuta 2014

Oo miten suloinen kesä, kun se loppuu, jää vain pimeä

 photo kesauml6_zps099c3e09.jpg photo kesauml_zpsf64d2851.jpg photo kesauml2_zps3ca182c9.jpg photo kesauml3_zpsf24ca3df.jpg photo kesauml5_zpsb1c1dfea.jpg photo kesauml8_zps12339a06.jpg photo kesauml7_zps5bc94cb2.jpg photo kesauml4_zps735389d7.jpg

Rakas Kesä. Kaipaan sitä miltä tuntuu juosta autioilla teillä ilman kenkiä ja sitä, kun päivät vaihtuvat öiksi ja öistä taas aamuiksi. Kun musisoidaan katoilla, kaduilla ja missä ikinä huvittaa, järjestetään lettukestejä ja tehdään seikkailuja sinne jonnekin ja ehkä joskus takaisin. Kun kaikki hymyilyttää ja tekisi mieli vain pyöriä kolmen sepän patsaalla ympyrää ja huutaa onnesta. 

Kovasti kaipaan myös vastaleikatun ruohon tuoksua ja sitä kun saa kastua sateessa märäksi ja lähteä öisin vesiputouksen äärelle laulamaan. Kun kiivetään korkealle katsomaan auringonlaskuja ja aina voi mennä uimaan.

Erityisesti kaipaan lähinnä kaikkea, tule pian tänä vuonna.

12 kommenttia:

 1. Ah, toi yöllinen usvakuva on ihan täydellinen. Tulee omat muinaiset maalaistiellä hengailut elävästi mieleen. Haluun kans kesän. Ps. Suloinen blogi sulla!
  terveisin tuore lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi kiitos kovin hymyilyttävistä sanoista ja tervetuloa joukkoon, hih (en oo varmaan ikinä ennen toivottanut ketään tervetulleeksi tähän blogintapaiseen, mutta nyt se tuntui oikeelta). Ja voi itekin pidän niin kaikesta tuossa usvakuvassa! Ja kaipaan hulluna tuota yötä kun oli vain usvaa ja peltoja ja onnellisia ihmisiä ja musiikkia ja kesäyö ja teisko ja kaikki vaan niin hyvin

   Poista
 2. Voi nyyh! Kesä! <3 ja ella ja sä ja voi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niinpä! eksyin vaan selaamaan kesäkuvia ja tuli kaipuu ja musta on ihanaa se kun tuo ellaminä-kuva on otettu varmaan joskus kahdelta/kolmelta aamuyöstä ja on noin valoisaa, voih

   Poista
 3. Löysin blogisi juuri, ja vitsi mikä hurmaava meininki! Selailin koko blogin aikalailla läpi ja sain hyvät ryhtipöhinät siitä, että kyllä ny hitto soikoon talvellakin voi kuvailla siistejä juttuja !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ja oi nyt oon otettu! kiitos hurjana, hih. aika huisia kans jos oot oikeasti jaksanut selata tosi pitkälle, vaiks siellä onkin paljon pikku-minjaa..

   Poista
 4. Mun on pakko kompata (ja huomasin just että tää on jo aika vanha postaus, miksi oon aina niin saamaton blogien lukemisessa), että toi usvakuva saa mun sydämen pamppailemaan! Älytöntä, melkein tuntuu kesäyön kylmä kosteus iholla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se saa omanikin! varsinkin kun muistan vieläkin miltä tuntui vaan istua tuolla soittamassa kitaraa ihanien tyyppien ympäröimänä ja sitten vaan juosta ilman kenkiä niin lujaa kuin pääsee. ja kaikki tuon usvayön kuvat on vaan ultimaattisesti lemppareimpia kesäkuvia ja on ihanaa että muutkin pitää siitä, hih

   (ja ei haittaa itekin aina luen postauksia sillein oho kappas tää tulikin jo viikkoja sitten!)

   Poista
 5. ihana postaus ja ihania kuvia niinkuin täällä aina tää blogi on aika ihana
  hmm herkistelen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana sinä ihana kommentti ihania juttuja hih kiitos hurjasti!

   Poista