29. lokakuuta 2013

Paljastuuko etten oo hauska tyhjästä vaan länkytän

 photo lintsi5_zps2d016fdb.jpg photo lintsi_zps392cb07f.jpg photo lintsi3_zps5a5c7886.jpg photo lintsi4_zpsc5e53cff.jpg photo lintsi2_zps50a5f8b3.jpg

Niinä hetkinä, kun pitäisi olla sosiaalinen ja mielenkiintoisen oloinen, päädynkin istumaan lattialle teekuppi kädessä kuuntelemaan kun selität musiikista "tää on niin huikee bändi ootas", minkä jälkeen vaihdan kahvikuppiin ja sinä tietokoneen äärestä vinyyleihin ja kitaraan. Tahtoisin sanoa niin paljon, tietää niin paljon, mutten tiedä mistä aloittaa. Mutta minulla on ja oli hurjan mukavaa. Kotoisaa. "En sitten oikeasti oo näin tylsä ihminen kuin annoin ymmärtää". "Joo ei se mitään". Vaikka ehkä kuitenkin ihan pikkuriikkisen. 

6 kommenttia:

 1. Haha tyhmis oot varmaan epä-epäsosiaalisin ja epä-epämielenkiintosin ihminen jonka tiiän! Mut aina ei voi loistaa :-D kivat kuvat ja oot hitsin nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mutta oon aina väärissä tilanteissa ihan hiljaa enkä osaa sanoa mitään fiksua ja jänskää! :--D mutta toisaalta tosiaan ei se haittaa! mhihih voi kiitos!

   Poista
 2. Oletko viimein löytänyt jumalan, vai onko kahvin juominen vaan runollisemman kuulosta ja ilmaisuvoimaisempaa kuin tee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jumalaa en ole löytänyt, ihan yhtä pahaa kahvi on kui aina ennenkin, mutta kyllä sitä aina toisinaan juo! kuten esim lahdessa robon lattialla ja liidan parvekkeella!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. oih hih! hymyilyttävää tämmöi :---) pikaisen selauksen jälkeen pakkoo sanoa et vitsi miten kivasti kirjoitat!

   Poista