7. toukokuuta 2013

Nyt on sinusta vain muisto jäljellä enkä tiedä edes ootko hengissä

 photo munkkiaa_zps238b814c.jpg photo seinauml_zpse01faec5.jpg photo kupliaa_zps05c533c8.jpg photo vaatteet-1_zpsa682ac24.jpg photo jaumltskii_zps37bff30e.jpg photo savurinkula_zpsc82515d7.jpg photo teetauml_zps6ed27e59.jpg photo naaama_zps16ba727a.jpg photo miehiaumlkatollaaaa_zps571937af.jpg

Vappu oli viiniä muumimukista, tyhjän uima-altaan pohjalla oleskelua ja onnelliseksi tekeviä kasvoja. Seuraavat päivät on olleet ihan yhtä onnellisia. Musiikkilukiopäivät kului istuskellessa ja musisoidessa ihanien ihmisten kanssa aamusta iltaan ja tästä syystä oonkin vähän kröhänen. Saapi nähdä miten sujuu huominen lauleskelu.. Avattiin sunnuntaina kattosoittokausi ja oihvoih.

6 kommenttia:

 1. ihan UPEITA kuvia minja!! vitsit susta on tullu oikee professional. Ja söpö oot niinkun aina! :-) pusuja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aw kiitos rakkain! oot ihan hassu :--) hih pusujapusujapusuja, pian nähdään!

   Poista
 2. Oot niin ihana ja kaikki sun kaverit myös voih

  VastaaPoista
 3. Se ei oo kiva kun haluaisit juoda teetä ja mukissa on punkkua :---( ja tykkään sun kuvien tiedostonimistä muuten! miehiäkatollaaaaaa.jpg, kuvan toinen uros kiittää. Enkä lakkaa fiilistelemästä tota Miia/Gandalf-kuvaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onpas kivaa! punkku on kivaa! mun tiedostonimet on parhaita, niitä kuuluu arvostaa :--D ja mhihi mustakin se on superkiva!

   Poista