30. maaliskuuta 2013

Kosken niskaasi, sen kaari on muuttunut

 photo kiasmaa_zps17b4f864.jpg photo minaportailla_zps39c0e356.png photo psuakratikka_zpsdefc5036.jpg photo aaaa_zps17f0bc17.png photo elamaonhymy_zpsf35f0d80.jpg photo tuukkuuu_zps858fbaf8.jpg

Valoa valoa valoa. Ja ratikkamatkoja, tuomiokirkon portailla istuskelua ja hymyilyttäviä naamoja. Kiasmassa käyneen mielestä elämä on iso hymy. Niin sanoisin itsekin. Tuukku soittaa huuliharppua samalla kun haaveilen istuttavista ikkunalaudoista ja loputtomasta chai latesta. 

6 kommenttia:

 1. kevään korkkaus! :--) ai hitsi nää kuvat näyttää hyvältä - ja minä harppuineni vähä kärsivältä. jammailtiin miian kanssa ja voin sanoa että me tullaan kuulostamaan pirun hyvältä kesällä! (meidän pitää sopia joku aika esim reilun viikon päähän tai miten sulla onkaan aikaa että voidaan treenata porukalla)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olet hyvä kärsivä haitaristi älä huoli! oaaa hyvä te ja hyvä me!!! vitsi en malta odottaa ja katotaan joo joku päivä ja ja ja ja :--)

   Poista
 2. ja minä tyhmä luin että ' ELÄMÄ ON ISO IMMY ' hienosti !!
  ihania kuvia ja ihana sinä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no siltä se tuossa kuvassa näyttääkin! mokoma sekava käsiala, mutta immy on varmasti ihan yhtä hyvä kuin hymy! hih voi kiitos sinä kaunis!! :--)

   Poista