7. tammikuuta 2013

Berliinin jälkeen Helsinki tuntuu tuppukylältä

Hyvästi pimeä luminen helsinki.
Photobucket Photobucket 
Oi hei kaunis aurinkoinen berliini.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Berliinin jälkeen Helsinki tosiaan tuntuu tuppukylältä. Siirryin kahdessa tunnissa joulukuusta lokakuuhun ja sain käyttää onnellisena viisi päivää mekkoja tuntematta kylmää, vaellella kauniilla kaduilla ja syödä naurettavan halpaa ja hyvää ruokaa. Tuo kaupunki tosiaan vei sydämeni ihan täysin. Ja meidän asunto. Oiei. Kylpyamme, kauniit kiviseinät ja vanhat lankkulattiat. Nukuin reilu kahden metrin korkeudessa parvella ja istuin ikkunalaudoilla. Ja ikävöin sitä niin paljon. Viisi päivää oli liian vähän. Ja suomi on liian pimeä ja kylmä. Uusivuosi oli myös aika huikea, mutta siitä vähän myöhemmin.

8 kommenttia:

 1. älyttömän söpöjä kuvia oih

  VastaaPoista
 2. berliini on täydellinen ♥ ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niiin se tosiaan on! kiitos hurjasti :--)

   Poista
 3. tää on outoo mutta oon aina kuvitellu sut sellaseks ihmiseks joka vois rakastuu köpikseen tai berliiniin ja oho katos tykästyit berliiniin, hassua hihi. ja ihania kuvia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi köpiskin on semmonen paikka johon haluan! äh. mutta voi joo berliini oli niin ihana että yhyy itkettää! kiiitoksia onaseni :--)

   Poista
 4. Minja apua ei et oo tosissas mä taidan olla myyty, vanha keväinen urbaani kaupunki joka näyttää TOLTA ja jota ei oo hinnalla pilattu, hoidetaan kämppä berliinistä jooko, (too bad etten puhu saksaa tosin) JA meidän pitää miittailla jotta voit selittää tosta reissusta! Ja upeita kuvia jälleen! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO SANOPA MUUTA! oikeasti voihan että äh niin asun tuolla vielä joku päivä! jos en niin sitten okei joo ei oo vaihtoehtoa, muutan berliiniin. ja kun siellä saa viel ihan normaalia palkkaakin ja silti kaiken saa pilkkahintaan. ja saksan oppii ja vaikkei nii kaikki ne ihanat ihmiset puhuu englantiakin! jooo törmäillään, oon nyt tappoflunssassa mutta sit kun paranen niin niin niin! kiitos hirmuisasti ystäväiseni :---)

   Poista