13. elokuuta 2012

Kuljen sumussa kainalossani sydän täynnä kultaa


Viimeinen viikko sisälsi kaikkea hurjan mukavaa, kuten mm. puistotapahtuman, ellan syntymäpäiväkekkerit, mysteerimiehen, yökyläilyä, ajelua ja monien ihanien naamojen näkemistä. Näin on aika hyvä päättää kesä, joka oli aika tosi huikea. Mutta toivotan syksyn enemmän kuin tervetulleeksi. Kiitos kaikille teille ihanille. Huomenna paluu arkeen. 

4 kommenttia:

 1. Hei oon varma et näin sut yksis synttäribileis tos viime viikollaaaahhhhhhhhhh iih oot mun lempibloggari vähäx ihquuu en kyl uskaltanu tulla moikkaaa :---(((((( heheh kiwoi kuvii toi kolmanneksvika on sairaaan hieno!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei iiiiks must tuntuu et saatoin ehk nähä sutki mut oon niin ujo ni en mäkää uskaltanu tulla sanoo mitään :/// nyt kyl vähän kaduttaa..... hehe kiitoksia kovasti ellilililii! :---)

   Poista
 2. moikkka! halusin tulla kysyy sulta siitä nielurisaleikkauksesta, että millon pysty syömään nomraalisti ja kauan jouduit olee pois koulusta? sattuko nukutus? miksi sulle tehtiin se leikkaus? oon menossa sinne ja mua pelotta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi hitsin hitsi en tosiaan yhtään muista kunnolla millon pystyin syömään normaalisti! ehkä viikon jälkeen? koulusta olin muistaakseni kaksia viikkoa sairaslomalla ja nukutus ei sattunut yhtään! itseasiassa musta se oli tosi jännää ja jollain hullulla tavalla pidin siitä... kipua alkaa tuntua vasta sitten kun peitteet alkaa lähtemään haavojen päältä (eli noin viikon kuluttua leikkauksesta), mutta saat niin vahvat lääkkeet että eipä se niin tuskaa ole. mulle se tehtiin sen takia, että mun nielurisat oli ihan järkyttävän suuret ja sairastelin jatkuvasti, joka haittasi koulunkäyntiä. mutta voi älä pelkää! sairaalassa työntekijät on tosi mukavia ja auttavaisia ja kertoo kaiken tarvittavan infon ja kotona saat syödä hitsisti jäätelöä ja kattoa leffoja ja löllyä. ei oo ollenkaan pelottavaa tai kamalaa, kyllä sä selviät :--) tsemppiä!

   Poista