21. toukokuuta 2012

Ympärillä samat naamat, ne naamat joista mä tykkään

Matkustelin tosiaan lauantaina hämeenlinnaan, kuten Säden yllätyskirjoitteluista varmastikin kävi ilmi. Samppa odotteli mua asemalla hiukan närkästyneenä ja heitti mut niille odottelemaan siksi aikaa kun se ajeli halki hamppulinnan hakemaan muita. Katseltiin jääkiekkoa ja surtiin suomen huonoa pelaamista. Tai ainakin muut suri. Katsottiin myös kun Samppa pelasi haluatko miljonääriksi ja todistettiin jälleen sitä, ettei miesten kanssa voi pelata aliasta.


Kun joskus vihdoin saavuttiin Sädelle, kömpi neitonen melko pian nukkumaan univelkojensa takia. Me taas pistettiin Elinan ja Sannin kanssa Sami keittämään meille makaronia, jotta saataisiin nälkä pois. 


Tältä tuntui kun Sami ei ilmaantunutkaan patjan ja viinin kanssa kynttiläillalliselle vaikka lupautui. Mokoma oli jäänyt tekemään jotain muuta kotiinsa.


Tuli se Sami kumminkin. Ruoka tosin oli syöty jo. Mutta koska oltiin virkeitä ja tahdottiin nähdä hämeenlinnan yöelämää, lähdettiin pienelle yökävelylle, joka kestikin vahingossa kolme tuntia. Mutta oli hurjan ihanaa vaan kierrellä kaikkialla. Varsinkin kun oli lämmin! Päädyttiin lopulta myllymäelle, josta näkee koko hämeenlinnan. Se on ihana paikka.


Tuli kuiteski sittekin vähän vilu, joten piti mennä takaisin sisään. Mutta koska väsymys oli edelleen teillä tietämättömillä, ajateltiin vähän järjestellä paikkoja. Tiskattiinkin jopa. Puoli kuudelta oli kuitenkin pakko saada vihdoin unta. 

Aamulla herättiin virkeinä kolmen tunnin yöunien jälkeen. Ei tosin oikeasti väsyttänyt. Löllyttiin johonkin kahteen, jonka jälkeen lähdettiin kaupan kautta asemalle odottelemaan kulkuneuvoja, jotka lopulta vei meidät vieraat jokaisen eri suuntaan.


The end of the story. Vihaan salaa kilometrikirjoituksia. Tai ainakin omassa blogissa, mutta minkäs teet. Hämeenlinna on helsingin jälkeen suomen ihanin kaupunki. Piste. Huomenna kutsuu Latvia leirikouluilun muodossa. Aika huisia jos multa kysytään. Kilometrikirjoittelut jatkuu siis sen jälkeen. Hyvästi.

2 kommenttia: