20. toukokuuta 2012

Terkkuij hamppulinnasta!!

Hyvää huomenta Suomen kansa. Minja istuu lattialla, minä ja pienet mystiset toverini sängyllä. Elina selailee kameraa, sillä on joku hiton paksu vaaleansininen collegepaita päällä, jonka kanssa se on nukkunut. Ei varmaan ollut kuuma, varsinkin kun samassa sängyssä nukkuu muutenkin kolme sinttiä. Yksi potkii ja huutaa, se olin minä.

Minja kurottelee tyhmännäköisesti toiselle koneelle, yrittää laittaa musiikkia. Se toinen kone on vanha ja vetelee viimeisiään, nytkään se ei meinaa löytää nettiä. Kone kiinni ja uusi yritys. Nyt ne etsii Elinan kangaskassia. Mun nenä vuotaa ja coca-cola maistuu taivaalliselta, varsinkin näin aamusta. Ella varmaan jo arvas, että kuka se täällä. Muista en tiedä. Ellalle terkkuja. 

Katsottiin eilen jääkiekkoa ja masennuttiin. Tässä kuva siitä. Kuvassa minja, samppa, jiri ja jupsu. No joo, pakko livahtaa savukkeelle. Eli säde täällä hei. Vitsit jos voisin laittaa jonkun nolon webbikuvan itestäni tähän loppuun, mutta tällä koneella ei ole webbiä... Eli köyhäksi jäätiin. Paitsi että tässä kuva minjasta ja musta vuoden 2011 tammikuulta. 


Ja tää on syksyltä 2011!Suurella syrämmmmmellä,
säre


2 kommenttia:

  1. oonks nyt ihan väärässä jos sanon että toi 2011 kuva on kyllä otettu 2010? :D

    VastaaPoista